Quatreguidesdanslevent

Welkom

Kom de Gironde op een ongebruikelijke manier ontdekken, doordrenkt met geschiedenis en culinaire genoegens typisch voor onze streek.

Ontdek onze originele rondleidingen, speciaal voor u ontworpen. Geniet van de heerlijkheden van onze regio via culinaire routes, duik in de ongebruikelijke verhalen die Frankrijk hebben gevormd, en luister naar boeiende anekdotes over het leven van de Fransen en hun grote wijnen. Elke rondleiding brengt u naar fascinerende plaatsen, waarbij elk moment een gelegenheid wordt voor ontspanning, leren en plezier. Ideaal voor koppels, vrienden, families en geschikt voor alle leeftijden, onze ervaringen zijn ontworpen om iedereen te verrijken en te verbazen.

Ga op pad met onze gidsen.

Onze Rondleidingen

DE MUST-SEE'S

Onze Hoogtepunten

Voor de Nieuwsgierigen

Onze Wijngaarden

Voor Hedonisten

Aan Zee

Voor Dromers

Onze Culinaire Tours

Voor Epicuristen

DE CREATIEVELINGEN

Onze Unieke Rondleidingen

Voor de Dapperen

Onze Theatrale Rondleidingen

Voor de Liefhebbers

In de Mode

Wij bereiden smaakvolle rondleidingen

Wat hebben we in onze mand voor onze magische recepten?

Een snufje geschiedenis

Een vleugje architectuur en erfgoed

Bestrooid met lokale ingrediënten

Overgoten met een fles van onze wijnkastelen

En altijd met een beetje humor!

Van de keien van Bordeaux tot de paden van de Camino de Santiago, van de idylles van Hendrik IV tot de Franse Revolutie: wij openen de deuren naar zowel de grote geschiedenis als de kleine verhalen.

DE VIER GIDSEN

Wij zijn gepassioneerde gids-lectrices. Als specialisten in de regio Nouvelle-Aquitaine bieden wij u een Franse levenskunst aan met onze op maat gemaakte rondleidingen.

Om meer over ons te weten te komen

Zorgvuldig samengestelde rondleidingen

Gepassioneerd hebben we originele rondleidingen ontworpen die van de gebaande paden afwijken. Langs een smaakroute kunt u gerechten uit Aquitaine proeven, grappige geheimen ontdekken, betoverende raadsels en romantische drama’s die de geschiedenis van de regio vormgeven.

Om meer te weten te komen over de rondleidingen

RESERVEER

NEEM CONTACT OP